Tiiiisdag

Någon som vill sova? Jag vill iaf...

Se hela bilden


Måndag morgon igen

Hur kommer det sig att de fortsätter komma alla dessa måndagar? Kan man på något sätt hindra dem? Öppen för förslag, för just nu sitter jag, hade tänk å äta mackor som fanns kvar i kylskåpet på jobbet för att inse att de nu blivit gamla (nej jag såg inte mögel MEN JAG KÄNDE LUKTEN!) Så jag har nöjt mig med juice idag. Vi får se hur länge det räcker.
Hade lite svårt å somna i natt, å det kommer jag säkert ha hela veckan då jag alltid är extremt duktig på att stressa upp mig när det ska hända något. Vi ska ju som sagt flytta å det är lite små saker att göra men det mesta känns klart nu faktiskt. Det enda jag funderar över är middag, alltså vart vi ska äta den. Funderar på att flörta in mig hos min älskade mormor.
Jag längtar för övrigt till Onsdag :D Då ska jag ut och hjälpa Jessica med hennes häst Leja. En otroligt fin liten tjej. Jag har till tillfället köpt byxor och vantar samt har skor :D Nu inväntar köpt utav chaps å lite andra ting.

Jag har funderat endel på vad man ska ha för häst sedan när man känner sig redo för det. Jag har lekt runt lite på sidor och har hittat Basjkirhästen. En otroligt fin hästras från Ryssland som är lite speciell.

Foto Birgitta Forsman

Idag har jag ingen liten människa att undervisa så det ska nog vara en ganska lugn dag om inget annat. Min chef borde inte komma in så tidigt å då brukar man kunna göra ingenting tills han kommer :P hahah
Nej nu ska jag kolla runt på lite roliga sidor.
Skrivs...

Lite tröttsamt!

Okey för andra eller tredje gången så har jag skrivit ett inlägg å så har det bara försvunnit. Å jag blir så trött. Det är ju inte som att man sätter sig och skriver ett till!

I helgen har det varit lugn. Lite packning och lite film, eller mycket film kanske man kan säga. vi har väl hyrt totalt 6 filmer denna helg :P hahaha

Idag var vi på Sandras konfirmation och det var väldigt fint. Äntligen en vettig präst som inte var allt för mycket om gud och bibeln utan mer om sin tro i allmänhet.



Jag önskar att jag kunde julpynta. Jag brukar tycka julen är så otroligt roligt. Man får pynta å baka osv. Denna jul kan jag ju inte göra någonting då vi måste ha allt packat. Men sånt är livet. Man kan inte alltid ha det som man vill. På fredag kommer iaf flyttbilen och då kommer det bli än mer verkligt. Nej nej nu ska jag kolla Bones :D Underbar serie...o en sidopunkt...gå inte på scifi-mässan..otroligt mycket folk som ser konstiga ut :P hahhaa

En vecka

Såg nu att mitt senaste inlägg var för en vecka sen. Inte duktig jag inte. Men nu kommer en liten uppdatering.
Helgen blev relativt lugn, blev lite shopping för presentkort :D Ett par ridbyxor, ett par ridvantar samt ett knivset från Anders Petter

Det var väl totalt 5 knivar har jag för mig.

Sedan kom måndagen igen med stormsteg, dagarna och veckorna går verkligen fort nu. Måndagen blev inte så speciell på dagen, förutom att komma ikapp lite. Men måndag kväll blev väl lite mer speciell. Klockan 02:00 tisdag morgon åkte vi ner till Malmö. Stackarn Andreas körde hela vägen ner. Jag sov lite då å då och inte så otroligt bra. Mötte mäklaren och säljaren kl. 10 och allting gick bra där. Sen åkte vi och såg lägenheten för första gången. Å ja jag ska vara ärlig med att säga att det är lite saker och göra. De som de gjort är lite halvfärdigt. Men det kommer bli riktigt bra! Ska bara få en ny lukt på stället också. Tyvärr så luktar det som hemma hos en tjej jag kände i högstadiet..å jag har tyvärr inga roliga erfarenheter av den lukten. Sen blev det en tur över till Danmark för att fixa med Andreas danska personnummer då han ska jobba där.
Jag kan säga att jag väntade mig att se hus som dessa:
Köpenhamn 
Men jag fick se hus som denna:


Eller värre..så jag kan ju berätta att jag blev väldigt besviken. Riktigt tråkigt såg det ut!

Sen blev det en intervju och sedan satte jag mig och körde tillbaka. Det gick ganska bra fram tills det var 20 mil kvar. Då orkade jag inte längre. Tur så har jag världen bästa älskling så han tog över den sista biten. Så vi var väl hemma vid 23:00 ungefär. Road trip på 21 timmar tar ganska bra. Men vi har inte lyckats ta igen oss än, utan vi är båda helt slut. Sen var vi ju smarta å körde Stig Larson maraton på onsdagskvällen så den blev ju sen den med.
I går kom det en liten flicka som ska ta över mitt jobb och det känns väldigt bra, så hon kommer om en halvtimme så ska börja avsluta denna lilla text.
I helgen blir det packning, scifi-mässa och konfirmation av andreas lillasyster..spännande värre.
Önskar bara jag kunde pynta inför julen som alla andra gör!!!!


Dagar till Andreas födelsedag
RSS 2.0