Wipes i alla former

Min kära sambo brukar köpa alla möjliga konstiga wipes från biltema till bilarna för att man ska kunna hålla dem rena. Tror han tom vid ett tillfälle köpte wipes för att ta bort målarfärg. Här är en bild på en av de wipes från biltema som vi har:

Å för bilar har jag stor förståelse till att man har wipes, det kan behövas snabb rengöring och såna är lätta å slänga osv. Men jag blev väldigt förvånad när jag nyss var inne på Hedmans häst. Det finns nu även wipes för hästar. Vi kan ju säga så som att Andreas blev glad då jag tror det börjar sjunka in att vi kommer äga häst i framtiden :P

Dagens upp och ner

Okey dagen började inte bra. Fick ett mail med nej tack. Inte kul alls, dock innan jag såg det hade jag ett underbart samtal med söta Therese Ericsson :D Vem kan inte vara glad när man pratar med henne, ska försöka ta mig förbi hennes och Heléns bassäng när jag kommer upp till sthlm.
Så med lite tårar pratade jag med Andreas som gav mig den underbara nyheten att jag fick beställa biljetter till handbolls sm :D

Underbara älskade handboll!

Sedan är det ridning idag, ridningen älskar jag och får mig alltid att må bra. Hoppas jag får rida Polly idag med. Känns så otroligt bra med henne!!!  Nä nu ska jag kolla på filmen som jag spelat in sedan vet jag inte riktigt vad som händer :P
Andreas slutar tidigt idag vilket känns underbart :D Så man får umgås lite med honom innan han somnar ;) Men jag har en känsla för att vi båda kommer somna tidigt idag ;)


Den 22 smäller det :D

Då ska lilla jag upp till sthlm. Åker upp på fredagen så kommer väl missa ridningen den veckan. Men på lördagen då jäklar blir det utgång!!! Jag och Mikaela och kanske några fler ska göra stan osäker :D Haha som gamla goda tider. Å det blir till å dricka iaf för mig :D Eftersom man inte dricker så ofta nu så borde det ju vara lugnt. Sen kommer vi inte åka hem förns på Måndagen så man hinner bli nykter :D Jag längar verkligen dit! Har förberett klädsel å allt :D Ska nog ta bilder i morgon å visa hur fin jag ska vara. Dessutom ska jag gå å sola i morgon :D Party party. Å Mikaela om du läser detta, denna gång ska du nog inte ge bort nycklarna ;) Funderar på å köra års fyllan :P hahaha

En goding från förr :D MIN LÅÅÅT


Nickelback kväll känns det som


Mona Sahlins planer för skatten.

Såg igår att hon vill höja bensinskatten. Andreas satt å skratta gott om det genom hela avsnittet om det tills i slutet när de berättade att de kommer höja dieseln ännu mer :P Då skrattade han inte så mycket mer.
Iaf tillbaka till skatten, det jag tycker är intressant är att hon ska utöka kollektivtrafiken. Å det kommer ju bli jättebra! Jag visste inte att denna höjning kunde ge fler bussturer osv. Jag menar bussen som går hos Andreas far i dalarna går om man har tur en gång i timmen under rusningstrafik. Tänk då vad detta kommer göra, då kanske den går varje halvtimmen :D Så slipper man ta bilen. För det är väl detta hon menar? Med att utöka kollektivtrafiken. Kommer ju betyda att alla dessa små orter vi har runt om i sverige får bättre busstrafik. För i det stora hela är det ju de som måste ha bil å de är dessa som kommer lida rejält om man höjer bensinskatten. För de har ju inget annat val. Men av någon anledning så har jag svårt att tro att bussen i dalarna kommer gå oftare, jag tror att hon menar kollektivtrafik i sthlm, göteborg och kanske även malmö. På de ställen som man redan har kollektivtrafik, där man redan kan välja att åka buss, tunnelbana eller pendeltåg. Så med största sannorlikhet kommer inte kollektivtrafiken på landsorten ändras vilket kommer resultera i att folk ändå måste betala för bensinen till deras bilar men denna kommer bli mycket dyrare så man kanske inte har råd för barnen att göra aktiviteter eller tom råd att åka till jobbet. Detta resulterar i att man måste flytta för att kunna tjäna pengar. Så man kanske flyttar till sthlm, ja menar då får man ju faktiskt valuta för de pengar man betalt för bensinen. Vilket gör den redan fulla staden ännu värre. Men sen har vi andra sidan som inte ens vågar säga hur mycket de ska höja bara att de kanske gör det.

I det stora hela känns valet som kommer nu som att välja mellan pest eller kolera. Vill vi gå under med bölder osv (rika som blir rikare, sjuka som inte tas om hand eller brustna löften) eller diarréer (höga skatter som inte når fram till sitt riktiga mål, mindre arbetstillfällen då man tar bort rutavdraget eller brustna löften). Ja som ni ser så har ju iaf båda allianserna en sak gemensamt - Brustna löften.

Jag fick en gång höra att om man inte var nöjd med de val man fick skulle man rösta blankt. Men sedan visar det sig att vårt kära valsystem ger vinnaren de blanka rösterna. Är detta rätt? Kanske ska vi alla rösta blankt så vi verkligen kan visa vårt missnöje. För alla de partier vi har verkar utnyttja vårt system, bryta vårt förtroende och hitta sätt att sko sig själva. De ser till så de har sjukt höga löner som betalas av våra skattepengar.

Nej det kommer bli intressant, just nu vet jag varken ut eller in. Ja deras ideologier kan ju låta bra men sen har vi personerna bakom som jag verkligen inte känner tillit till.


Bra eller dåligt?

Fortfarande inte hört något från jobbet. Är detta bra eller dåligt, vill bara gömma mig under en sten eller något. Tycker inte om å vänta på svar, min mage mår inte bra av sådant. Jag kan inte tänka på något annat och mitt huvud är överallt. Den senaste halvtimmen har jag roat mig med att lägga ihop en lista av de skor jag skulle vilja köpa från Brandos, slutade med summan 15 000 :P Nä jag är inte alls skotokig ;)
Igår var en kväll full av tv, det var arga snickarn, greys anatomi och true blood. För min kära sambo var det Batman och Stålmannen mot världen..eller något liknande. Pga denna önskan att se tecknat som Andreas har så satt jag och kolla på tv i sovrummet. Å då vår trådlösa koppling för att få internet har medfört att varje gång jag vill byta kanal måste jag gå in i vardagsrummet så läste jag en bok i reklampauserna. Håller på å lär mig mer om hästars beteende. Även fast jag skulle vilja tilläga lite här å var så är den riktigt bra. Det jobbiga blir när andreas ska sova och jag tittar på tv i sovrummet så blir det ett jäkla tändande och släckande då han gett mig alternativet tidigare att antingen ha tvn på eller lampan :P Fast han får för sig å ändra sig ibland :P

Ännu en lycklig nyhet!

Många snackar om att de äntligen fått tusen eller flera följare på bloglovin. Här sitter man och är hur lycklig som helst att man äntligen fått 2:an ändrad till en 4:a :D



Nope men idag så

Nä jag har inte bloggat på ett tag, haft lite tankar men inte orkat mig för att sätta mig ner och skriva dem. Dessutom har det varit lite nervigt de senaste dagarna och är det fortfarande. Men var tvungen å gå in och skriva då jag nyss märkte något fantastiskt.

Skulle klä på mig och tänkte jag skulle pröva ut det jag ska ha när jag kommer upp till sthlm nästan gång. Detta är då en topp från new yorker med smala band, ett par jeans och mina nya älskade leopardmönstrade klackskor :) Men om man ska ha en topp med smala band måste man ju ha en snygg behå till. Då en storbystad tjej som jag oftast har behåar med lite tjockare band för att bära upp allt så har jag bara några få med smala band. Men jag har en som jag fick för länge sen men inte kunnat ha på mig på ett tag. Detta då den inte riktigt nått runt, som att bröstkorgen var ivägen. Men tror ni inte, efter att jag äntligen kunnat använda snygga jeans som jag inte kunnat haft förut att jag äntligen kan ha denna behå igen :D lyckan är gjord :D Så nu är man ordentligt förberedd inför utgång :D Sen om det blir dricka eller ej får vi se, det beror mycket på när vi ska åka tillbaka och hur vi ska köra osv.

Nervositeten som jag skrev om tidigare i inlägget kommer från vissa saker. För det första gjorde jag provet till bronsskötare i förrgår och igår var jag på min andra intervju med mitt förhoppningsvis nya jobb.

1: Bronsskötarprovet är avklarat och klarat :D jag är nu bronsskötare på MRK

2: Intervjun kände jag att det gick bra på men jag kommer få beslut idag eller i morgon om hur det gick så just nu sitter jag på kanten av soffan och väntar på att det ska ringa. Jag har inte kunnat äta ännu idag men jag borde väl få i mig något.

Vad händer mer, jo jag försöker övertala Andreas att vi ska gå på Sm-slutspelet i handboll som spelas här i Malmö den 8 maj :D Vill VERKLIGEN gå!!! Sen har man fått ett nytt föl uppe på Hagård :D Sen så börjar Andreas födelsedag göra antog också. Vad sjutton ska man ge honom? Speciellt när man knappt har några pengar? Ja det blir något å tänka på :P

Nä jag ska väl äta något å invänta telefonsamtal :P


Morgon scones någon?

Ja om du bor i Malmö så finns det en scones kvar för någon lycklig ;)
När vi bodde i Tyresö så började jag göra scones på helgerna. Då man gick upp vid typ 6 på vardagarna så kunde man ju inte sova så länge på helgen så jag brukade kila upp och göra scones så de var klara när älsklingen vaknade till. Det är något underbart å se hans lyckliga min när han ser att han får scones till frukost. Å det är faktiskt riktigt enkelt att göra så innan vi flyttade blev det endel sconeshelger. Men efter vi flyttade hit så har det inte blivit så många sådana. Mycket för att jag inte hittade min kokbok men även då jag inte riktigt kännt för det. Men idag så invigdes hemmet med scones. Efter önskemål så blev de inte så tjocka utan i stället utbredda så jag tog en stor och andreas tog två andra, alltså e det en kvar som ligger å väntar på bättre tider eller något.

Just nu sitter vi å tittar på Fantastic 4 för Andreas såg lite igår å blev sugen på å se. Vad jag själv ska göra vet jag inte riktigt, är inte jättesugen på filmen :P
Har kollat bloggar, kollat FB å gör nu inlägg. Men man kan nog hitta på något :) Fint väder är det iaf :D

Gårdagens ridlektion

Det är så spännande när man själv får skriva vad som har hänt när man ridit. Jag har börjat lägga till en massa hästbloggar på min bloglovin lista. Dessa uppdateras väl så det finns alltid något kul å läsa. Men då jag inte är en van ryttarinna eller har egen häst osv så kan jag ju inte skriva så ofta vad jag pysslar med. Men jag kan iaf berätta när jag har lektion, jag har lektion varje fredag kl:19:00 med min nybörjargrupp. Dessa är ett härligt gäng som jag har riktigt kul med. Brukar dock alltid vara den som kommer först och går sist i gruppen, ibland undrar jag om de tror att jag bor på ridskolan men jag älskar verkligen att vara där. Så igår fick vi göra lite roliga nya saker. Vi fick prova på kavaletti. Först i skritt och sedan i trav. Polly som jag red var lite svårstartad som vanligt men när man väl får igång henne så går hon helt underbart! Det vi dock hade problem med är ridvägen. Vi skulle ner i hörnet å sedan ut på kvartslinjen och över kavalettin för att sedan ta oss in i hörnet igen och ut på fyrkanten. Jag fick igång henne väl i trav men jag tror jag ger henne fel hjälp in i kurvan för att sedan komma ut på kavalettin så vi missade den ett par ggr när vi var först men när vi var efter andra så gick det bättre, då hade vi bara problemet att hästen framför vägrade kavalettin, aslycklig när han lyckades :P. Men i slutet fick vi till det riktigt hygligt. Det var också början på lektionerna som vi kör hela timmen, tidigare har vi kört halva ridning halva teori. Efter vi kört hårt med kavalettin fick vi avsluta med Galopp. Å det är så otroligt kul jag ska bara lyckas få in balansen och känslan rejält så kommer det gå galant :D Men Polly var het och fattade galopp direkt när jag bad henne och höll den nästan hela sträckan. Hon fattade galopp varje gång vi körde å hon fick massor av beröm! Var så stolt över att vi lyckades så väl. En gång var vi dock påväg in i sarjen och det är nog helt mitt fel men hon klarade sig.

Efter ridlektion kom dock något av de roligaste med dagen. Vi hade en som ska bli ridlärare som tittade på och hon stod och höll Polly när vi plockade undan efter lektionen och då sa hon att jag och Polly hade sett jättefina ut samt att hon var förvånad för att Polly tydligen har svårt att fatta galopp även bland de avancerade grupperna. Då kände man sig mäkta stolt :D

Jag har iaf beslutat mig för att se till så jag är redo att skaffa häst när vi flyttar till Dalarna i framtiden. Funderar på att även ta in en liten Shettis som ens framtida barn förhoppningsvis får rida på :D

Med hjärtat i halsgropen!!!

Mmm så var det för mig aldeles nyss. Satt och tittade på Paranormal Activity. Å den va riktigt skrämmande och bra. I slutet satt jag och grävde in fingrarna i Andreas hand. Han sa inte att det gjorde ont så han var stark för mig :P
Men få filmer får mig riktigt skrämnd nu för tiden. Kanske beror det på att jag sett väldigt många och de flest med Andreas som jämt ska skratta och berätta hur det är. Men jag har lärt mig några knep om man ser på en skräckfilm å man inte riktigt klarar av det längre.

1. Håll för öronen. Saker blir inte lika skrämmande utan ljudet.
2. Blunda. Du kan inte se vad som händer och då kan de inte skrämma dig.
3. I värsta fall gör båda, du varken ser eller hör och tur nog så kan man än så länge inte känna filmen!
4. Eller så kan du få låna min kära sambo Andreas, då lovar jag att han kommer analysera sönder filmen så du aldrig blir rädd för den igen.



(Andreas inlägg: Sämsta komedin EVER!!!) :P

Amerikaner och simning

Sitter å tittar på Jon & Kate plus eight och i dagens avsnitt så ska de lära sig simma. Visserligen lärde jag mig simma med min familj och sedan i skolan så skulle man ju mest göra prov och visa att man kunde simma. Men jag har ju också utbildat mig till simlärarassistent och haft ett antal lektioner med barn som ska lära sig simma, som är rädda för vattnet osv. Å jag måste säga att om alla simlärare gör som i det avsnittet förstår jag varför det är många som inte kan simma. Med barn vad jag har lärt mig e det bästa sättet att lära sig simma är genom lek. Får man barnen att leka tillsammans blir det så mycket lättare och går fortare. Jag har sett barn gå från att knappt vilja gå ner i vattnet till att stoppa hela huvudet under vatten på mindre än 8 ggr. Jag har även lärt min lillebror att simma. Stackarn hade oturen att jag flytta hemifrån relativt tidigt. Valde att inte vara hemma så mycket innan jag flyttade hemifrån så han kunde inte simma vid 12 års ålder. Efter en lektion med mig kunde han iaf simma under vattnet och våga vara på den djupa delen. Det finns ju en bra anledning till varför barn lär sig simma under vatten lättare än över å det har helt att göra med tyngdpunkten i kroppen. Som en bebis så är ju huvudet väldigt tungt jämfört med kroppen. I vattnet så hjälper vattnet till att jämna ut tyngden och ovanför vattnet är det musklerna som hjälper.
Att jag har utbildat mig, inte bara till simning utan även babysim har gett mig beslutsamheten att mina barn ska definivt gå babysim och bli vattenvana tidigt för det hjälper så otroligt mycket när de blir äldre.

Så föräldrar - om inget annat hindrar - GÅ PÅ BABYSIM OCH SIMSKOLA MED ERA BARN :D

Städa *snark*

Ja ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att städa, det är ju det bästa i livet..eller inte! Men nu ska jag försöka mig på att städa en timme om dagen, tänker ställa klockan tom å se hur det går. Så nu slänger jag på lite bra musik och kör hårt!


Varför finns det bara antislipp för barnfö...

Varför finns det bara antislipp för barnfötter? Har de inte tänkt tanken att jag också halkar runt i strumpor?


Mums sockerkaka

dsc00276 (MMS)

Mums sockerkaka


Kan man mmsblogga med? Fin malin gjorde mi...

dsc00271 (MMS)

Kan man mmsblogga med? Fin malin gjorde mig i lördags va :-D jag är så lycklig över mitt hår!


Mobilblogg eller ej?

Mobilblogg eller ej?


Vaderna samt övriga tips?

Jag fick ett tips på ett av mina tidigare inlägg när det gäller mina vader. Det var hopprep. Om hopprep kan få mina vader att minska så se mig som hopperska. Ska se om jag har ett hopprep i garderoben. Det var ett måste när man träna handboll :P
 

Har ni några andra tips till mig? Som sagt är vaderna min största problemzon iom det är området som jag inte får ned.

Sen skulle jag också behöva lite tips för oss glasögonbärare. Jag får såna där tråkigt röda märken på näsroten. Någon som har en idé över hur man får bort det eller kan sminka bort det?

Känner mig lite speciell, i de flesta andra bloggar får läsarna tips, i denna får jag :P men kan ju dela med mig av de tips jag får :D

Ett fullspäckat schema för en hästtok!!!



Endast söndagen då när Tobbe Larsson har en hel eftermiddag full av roligheter!!!




Måste jag få med mig hela familjen Myrman och Jessica så man kan vara med på hästarnas eken cup, vad jag tror det är iaf :P



Fälttävlan i stan fan va kul det kommer bli!!! :D



Här ska jag förhoppningsvis fixa en överaskning till Jessica. Ett måste! Ska även gå på Monster Jam men det har inte så mycket med hästar att göra förutom hästkrafter i motorn :D hihi

Vad har du som läsare för planer, jag vet att det är iaf några som läser... :D

Helt sjukt med gamla serier!

Okey hur många gånger har du suttit å sett på en gammal serie eller film å så e de där, du känner igen ansiktet men vem fan är det!?! Du känner igen rösten, försöker placera det. Ibland kommer man på det direkt, ibland kan det gå hela avsnittet å ibland ett par dagar. Har man inte lust å vänta så söker man upp det. I dag satt jag å titta på Beverly Hills (ser fortfarande å de är de gamla goda avsnitten) å så är man där. Brandons chef, mörkhyad kille, känner fan igen det, hör honom prata..å så klickar det till. DET ÄR JU HAN I GREY'S!!!
Å för er som inte är snabba med att komma på vem det är eller vill veta mer om människan så rekommenderar jag www.imdb.com. En underbar sida :D


Så kan det gå när man måste bada...

vi sa att det var Tessan som ville att han skulle bada men han ansåg fortfarande att det var vi som tvättade honom.

Andreas - en karl att ha

Ibland är han riktigt bra å ha, som när en fluga irriterar. Dock var detta ett ganska långsamt sätt att fånga flugorna, men de överlevde inte...


THE PIGG WILL GET YOU

Andreas hade lite tråkigt...


IT WILL EAT YOU AAALIIIIIVEEEEEE


OMG IT'S ON YOU!!!!

(Inga hundar eller plastgrisar skadades vid detta foto tillfälle, vi tar inte ansvar för senare tillfällen)


Det där med två bilar...

Som några nära vet så har vi två bilar som vi kör. Förut var det 406:an och Bettan (Fjorden). Nu har vi 406:an och Bippern. Men det finns vissa besvärliga ting med att köra två bilar. För det första så eftersom man är två som kör så behöver man ju ändra stolinställningen ganska ofta. Speciellt då jag inte är världens längsta människa som finns. Sedan har vi grejen att ställa in sig till bilen. Mellan 406 och Bettan så var det att då Bettan var äldre så kunde man vara tvungen å gasa när man startade henne, lite för att sätta igång henne. Detta fick man DEFINITIVT inte göra med 406, då kunde det säga PANG :D Sedan var det ju skillnaden i körstil. Med 406 kan man acca väldigt bra på kort sträcka. Du gör 0-100 riktigt bra. Medans med Bettan var man tvungen att planera. Ge sig längre tid på accen samt köra länge på växlarna så hon kom upp och mådde bra. I utseende var de ganska lika förutom någon skillnad i nummerserierna. Sedan har vi ju nu Bippern. Bippern är en diesel så redan det blir ju lite intressant. Man måste tänka på det varje gång man tankar, vilken bil har jag nu? Den är sämre på att acca än vad Bettan va. Men så kommer vi till problematiken till varför detta inlägg skrivs. På Bippern gentemot 406, två stycken Peugeot bilar så pekar pilen för bensintanken åt olika håll!!! Kom hem efter en helg körandes med Bippern, skulle sätta mig och köra 406 trött och stressad, skulle på intervju och ser att tanken nästan är tom. WTF! Så jag tar mig till intervjun, hoppas det gick bra men irriterad över några felsvar. Åker för att tanka. Å skiten håller på å bråkar, säger att den inte får i mer, spottar ut lite. VA FAN! Skitirriterad sätter jag mig i bilen och ska åka hem förbannad å tänker att nu jäklar får Andreas fixa den nedrans bilen som han inte ens kunde bemöda sig att tanka. Sen börjar jag tänka. Tittar på mätare....
JODÅ som du kanske redan räknat ut, bilen var ju fulltankad! Jag var så sjukt insatt på Bippern som räknar åt andra hållet att jag skulle trycka i bensin som inte fick plats. Ne ibland fungerar det inte riktigt i huvudet och att ha två bilar :P


Älskade Bettan - Världens bästa bil!

Fiero Girl :D

För några dagar sedan föddes en liten flicka. En söt och go tjej med en otroligt stolt mamma. Jag tänker inte dra historian om denna men jag kan säga att denna lilla flicka är en gudagåva för sin mor. Mamman heter Dolce Vita och hon lever på Hagård Hästgård. Dit ska jag åka på lördag och jag har längtat så efter denna färd. Förutom att få vara i närheten av de goda varelser som hästar är ska jag även få umgås med Jessica, Malin och resten av den underbara familjen där. Det var diskussioner på Hagårds blogg om vad flickebarnet skulle heta men efter noga övervägande så valde Malin mitt förslag. Det blev alltså en Fiero girl = Stolt flicka på italienska. Å passar inte det, mamman är stolt och denna vackra lilla fuxflicka är guld värd!

Gå gärna in och kolla på sötnosen i bloggen och se runt lite på hemsidan med, finns mycket intressant.

 <--klicka på bilden för länk

Jag sitter och funderar på två blogginlägg till följd av de senaste dagarna..vi får se om jag får för mig att skriva dem..iaf nu ska jag se klart csi sen blir det sovadax förhoppningsvis, igår låg jag och vred mig i flera timmar innan sömnen kom, fy fan för denna halsochnäsförkylning, sure rinner inte men trycker som f*n.
Nej puss mina kära, ni vet vilka ni e :D

Idag var en skitdag

I morse så ringde telefonen, det var min mamma som berättade att en vän till familjen hade dött. Hon dog igår kväll, min kusin hittade henne när han skulle lägga sig. Å det är så sjukt, hon var under 60 vet inte exakt hur gammal hon var. Så går hon bara och dör...å jag bara satt å grät i telefon, å sen när jag pratat färdigt med mamma. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen..ungefär som alltid när det händer skit. Vill bara gömma mig i skogen eller något. Men så kom en tanke i mitt huvud, jag drar till stallet! Sagt och gjort drog jag dit, Andreas åkte å träna. Var där i ett par timmar och såg på ponny dressyr, sen åkte jag en snabbis till Jägersro och sedan tillbaka till stallet och kolla lite mer innan jag träffade Emelie. Det fick mig att tänka på något annat. Tankarna som snurrade i mitt huvud när jag var i jägersro var:
-"Jag har inte tröstätit, inte tröstsupit eller tröstshoppat. För jag vet att man inte ska göra sånt för det gör inte saken bättre, men man mår ju bättre för tillfället..vad sjutton ska få mig å må bra då?"
Men nu har jag hittat vad som får mig att må bra. Vad som kan trösta mig när jag mår skit. Hästarna! När jag träffade Emelie så kände jag mig fortfarande nere, försökte dra upp mig..lyckades ta isät och ihop ett träns på under 2 minuter. Men sen började vi med borstningen. Något mer avslappnande har jag nog inte varit med om. När jag stod där och borstade så kände jag en sån otrolig ro. Så nu vet jag hur jag ska hantera min sorg på ett mycket bättre sätt än tidigare.

Men sorgen finns fortfarande kvar men den känns hanterbar.

Nej min kärlek och mina tankar går till underbara Birgitta idag..för alltid älskad för alltid saknad!


En låt jag inte klarar av att lyssna på själv men jaaa...

Blev smutsig men duktig var jag :D

Nu är däcken bytta så sommaren kan komma...typ nu? *väntar*
Nja fint väder är det iaf idag, förutom blåsten som tydligen är givet så fort det blir fint väder här i Malmö...det är ju ingen som installerat berg här :P
När det gäller däckbytet så har jag och Andreas i allafall ett ganska bra system med att han byter själva däcken och jag servar honom med resten..så man blir ju smutsig..så nu ska jag tvätta pannan sen blir det åktur till Center syd för lite shopping :D BYEBYEBYEBYEBYE :P
 <-- Jag

Hundar vs hästar..eller?


Riktigt lycklig men har skavsår på..hmm *harkel*

Idag gick det så jäkla bra! Känns helt underbart! Jag fick sätta ihop ett träns å det gick riktigt bra och kändes som jag förstod allt, tack sötaste Emelie! Å sen så kände jag att jag fick in sitsen så jäkla bra!!! Dock så är jag inte tillräckligt tränad än så jag orkar ju inte med helt i slutet. Men där i början är det sååå värt det. Dock så har denna ridtur gett mig skavsår på ett kvinnligt ställe, något som jag tror alla ryttarinnor har känt någon gång. Sen fick jag en härlig samtalsstund med Camilla medans hon stängde, fast det kändes som det mest var jag som snackade, får ta igen det nästa gång. Något som jag längtar till är nästa gång vi ska galoppera, vill få in galoppen ordentligt så jag får känna den.
Iaf gick Polly som en gudinna, sure hon var lite skraj i början när vi skulle ut å skritta men när vi väl kom in och började jobba gick det hur bra som helst. Så öste beröm över henne, enligt min åsikt iaf :D
På söndag ska jag träffa Emelie igen för att gå igenom lite mer inför skötarprovet. Hoppas verkligen jag klarar det så jag får möjligheten å gosa med någon söt. Ser ut som om det kommer bli Mercedes men vi får se.

Självklart ringde jag Jessica efter utförd lyckad lektion :D skryta lite och gett henne ångest så hon ska komma ner :P hahaha
När man väl kom hem så är det becksvart i lägenheten, ne då ligger karln och sover!!! sicken en alltså. så nu har jag kollat lite bloggar, hittat Emelie på fb och kollat på MRK´s hemsida, kanske tittar förbi i morron de ska tydligen vara någon tävling? I övrigt så går helgen i däckbytartecken. Ni har väl inte glömt att man inte får ha dubbdäck efter den 15 april om det inte är rejält vinterväglag. Mmm bra lagar har ju kommit!!!
Ne nu håller jag på å bli urputtad från soffan så dags å börja bråka med slumran!

Lämnar er med en underbar bild :D
 <---Underbar upplevelse som jag måste göra!!!


Filmer - vart vore man utan dem?

Filmer betyder mycket för mig och mitt liv. De har gett mig många tankeställare, fått mig å skratta när jag mått fördjävligt (tänk radioreklamsuttal) och gråta när man känner att man måste men bara inte får ut det. Å just nu har jag sett Dumpa honom (He's not that in to you) å den fick mig verkligen å tänka. Såg den för ganska länge sen och den har hjälpt mig. För kanske något år sedan var jag besatt av giftemål, jag var bara tvungen till det. Å det kändes på sätt å vis att när Andreas inte ville det, inte kände sig beredd eller ens önskade gifta sig i framtiden som att han inte ville vara med mig i framtiden. Hur kunde han vilja ha en framtid med mig när han inte ens kunde gifta sig med mig var min tanke. Sen såg jag filmen. Å den fick mig att förstå så mycket om mig själv och mina önskningar. Den fick mig att inse hur lite ett bröllop skulle betyda för mig. Den gav mig tanken:"är jag hellre med en person som älskar mig och gör allt för mig, hjälper mig, har sett mig som värst men bara hjälpt och fortsatt älska mig eller vill jag ha ett giftemål?". Andreas är min kärlek, han har varit det i över åtta år nu. Jag tror inte det kommer ändra sig inom en snar framtid..varför skulle det då vi år efter år bara bygger på vår relation, känner varandra lite mer. Jag hade turen som fann min själsfrände när jag var 16. Jag tror att skulle det någonsin ta slut mellan mig och Andreas så skulle jag nog ändå inte kunna leva utan honom, han är min bästa vän, personen som jag säger nästan allt till. Den enda som kan orka med att bo med mig, tror inte det finns så många fler :P hahaha Ibland tänker jag att Andreas är belöningen jag fått för den inte lika trevliga starten jag hade på mitt liv. Han är nu den enda karln förutom kanske min morbror(ingifta), bröder och kusiner som jag faktiskt till fullo litar på. Nu har jag bara ett litet krav på karln förutom kanske å leva å älska med mig :P haha. I framtiden vill jag ha barn, det är det enda jag inte kommer rucka på, det enda jag inte vill leva utan. Å jag har kravet på honom att så fort han kommer på att han inte vill ha barn så ska han säga det till mig. Sen får jag ta beslutet hur det blir. Men jag tror inte det kommer bli någon dramatisk situation :P Jag tror att när han känner sig redo så kommer vi bli underbara föräldrar till en liten knodd. För jag har också känslan att det är HAN jag vill skaffa barn med, jag kan inte se någon annan än HAN som far till mina barn. Vi har så otroligt lika tankar på uppfostran, på hur barn ska ha det. Nä kärlek kan leda en till konstiga ställen, som i mitt fall till en liten ort i Malmö :P hahah och nu ska jag iväg å handla massa konstiga saker på biltema :P
Varför säga till dina kära hur du känner i morgon? I morgon kanske inte kommer...

Jo jag är uppe

Fick den duktiga idén igår att gå upp tidigt å gå nu på morronen. Å självklart fick man höra från Andreas -"Då får du ju gå upp för jag hade ju FAKTISKT tänkt å träna annars å då tar du ett tränningspass ifrån mig". MY AS :P Aja så jag slet mig upp i morse, tror du inte han har svårt å komma upp då :P hahhaa men efter lite trugande så var vi båda uppe och gick ut genom dörren. Så nu har man fått sett kroksbäcksparken. Faktiskt en riktigt trevlig park..enda tanken var väl att det är sjukt många kullar och fåglar! Sen fick jag se de små kaninerna som tydligen finns i massor här i malmö. Hört om någon lastbil som gått sönder och släppt ut dem. Ungefär som kaninerna inne vid karlberg tror jag. Fast kanske inte lika illa sinnat.

Dagen schema består av plugg, handling och ridning. Ska få påbörja min inlärning för att bli bronsskötare på MRK idag :D längtar verkligen! I framtiden vill jag ha en egen häst :D så självklart har man som bisyssla att kolla runt på alla hästar på nätet :D hahha igentligen skulle jag vilja ta över lilla flight..men man kan inte få allt här i världen :P
Nej nu ska jag starta igång med dagen...lämnar er med en bild från en fotbollsplan i kroksbäck..försök spela där ni :P


Lite kär

Men är det så konstigt när den ser ut så här!?!

Bara spara till 469 spänn...


eller 1499

lite svår å gå i men WTF! 1249


Detta blir sista skon för jag skulle kunna fylla hela bloggen med skor jag vill ha för jag älskar skor! Denna är för 949. Alla har jag hittat på Brandos en underbar sajt för en skoälskare som jaaag :D


Låglaktos...verkar inte fungera för mig.

Då sitter man här igen, käkade väl frukost för två timmar sen och mår illa, mår illa som sjutton! Det är nämligen så att jag har blivit laktosintolerant. Vilket för mig innebär att när jag äter laktos blir jag illa mående inte så att jag kan kräkas eller så bara illamående så jag blir trött och mår illa. För det mesta försöker jag hålla mig undan från laktos helt men jag har små bakgångar som när jag bara MÅSTE äta glass eller jag ska äta mat hos någon annan. Jag räknar inte med att folk kan ta hänsyn till mig för jag vill igentligen inte att de ska behöva. Men så när vi var å handlade igår så tänkte jag köpa musli och fil som jag kunde ha till frukost, fanns dock ingen helt laktosfri utan det blev en låglaktos fil. De har ju fungerat ganska bra med Puckos nya låglaktosdryck. Å så fixar jag ordning frukost i morse, efter en kvart så sitter man där och mår piss. Mmm dagen börja bra...


Army of darkness

Ja gud så kul å titta på den filmen, tycker andreas iaf som gått och skaffat blueray versionen. Mmm jag drog fram datorn och har kollat lite annat emellan. Just nu kan jag gladeligen berätta att jag bloggar från toaletten. Jag var nämligen tillräckligt smart för att välja big mac, varför jag aldrig lär mig har jag ingen aning om men det ger en ju lite tid för sig själv.

Idag har varit en bra dag, började med besöka banken för att få pengarna på rätt ställe och sedan ett samtal med lilla Mikaela. Var ju ett tag sen så det var kul å bara babbla på och ordbajsa som en viss fröken kallat det. Men det händer ju saker i båda våra liv så det var kul å höra av henne. Hoppas hon tar sig tiden å stanna i Malmö lite när hon nu kommer ha vägarna förbi. Å det är ju skönt att hon nu har förståelse för hur det är att bo ihop med en teknikfreak...jag har ju gjort det i ett par år nu. Men men vad gör man inte för kärlek :P

Efter samtalet blev det matlistedax. Vi åkte nämligen å storhandla när andreas kom hem. Kunde ju gjort det själv men då hade jag varit tvungen å gå tre ggr till bilen....om inte mer. Men nu har vi en full kyl, frys och skafferi. Dessutom fyllt på lagret av toapapper som jag nu kommer ha nytta av :P hahaha jag skäms aaaaldriiiig :P

Jag längtar tills på fredag, då ska jag nämligen börja med en skötarkurs med Emelie på MRK. Jag ska nämligen försöka bli bronsskötare så jag ska få möjligheten att ta hand om en häst. Dock vet jag inte exakt vad som menas med det på MRK men det lär jag väl få reda på.

Nu i april så har vi en ganska ointressant månad tror jag, den lilla höjdpunkten är väl att jag ska troligtvis åka upp till Hagård nästa vecka. En ointressant månad är när vi inte åker iväg eller folk inte kommer till oss. Maj kommer vara en väldigt intressant månad då både min familj kommer ner till malmö och vi kommer åka upp till sthlm. När jag åker upp i maj så MÅSTE jag åka förbi å träffa sötaste Oliver!!! Finns inga ursäkter!!!! Ska väl även se om jag kan ta en titt på Majken då också. Skulle gjort det nu i påsk men min bror svara inte när jag ringde och ringde sen inte upp förns sent på kvällen så jaa..då blir det som det blir.

Nej nu är klockan snart nio och dax för fuskbyggarna..so looong farveeell af viderschnitzel!

 <--- This is my boomstick!!!

duttuduutttuuuduttuuuuu this just to be a fun house...




Blir det till att göra sockerkaka sedan? Möjligheten finns vi får se när Andreas kommer hem med eller utan ägg :P
Vad har Helena gjort denna underbara helg då, jo hon har varit uppe i dalarna detta underbara ställe i norr. Andreas berätta tom hur stolt han var över mig när jag lyckades med bravaden att köra hela vägen hem ;)
Vi åkte upp på torsdagen och kom hem på måndagen alltså igår. Å det var helt underbart, där vill jag verkligen bo i framtiden. Å nära till familjen är det också å alla roliga människor. Förutom sötis Jessica som jag inte vet vart hon ska bosätta sig. Just nu är hon ju på Hagård men sen ska hon förhopningsvis *håller alla tummar och tår* in på flyinge. Nej jag tänker faktiskt lyssna musik nu å skita i detta kanske skriver senare pööössss

Egypten i sommar?


När vi ändå är inne på känslor...


Denna koreografi är baserad eller uttänkt ifrån bröstcancer och känslorna kring kvinnor och cancer. Den får mig att gråta varje gång å är bara helt underbar!

Jag känner kärlek idag



Denna kände jag för idag för jag tänker på hur mycket jag älskar Andreas och vår framtid tillsammans. Dessutom tänker jag på Karin, hoppas hon läser, lyssnar och tittar på klippet ovanför. Jag tror du förstår känslan och även fast jag kanske inte är överförtjust i låten alla gånger så älskar jag den med denna koreografi :D
Tjoflöjt!

Dagar till Andreas födelsedag
RSS 2.0