...

Jag skulle vilja vara så mycket mer än jag är...

Vinnare smguld herrar = sävehof

dsc00287 (MMS)

Vinnare smguld herrar = sävehof


Vinnare smguld damer =sävehof

dsc00286 (MMS)

Vinnare smguld damer =sävehof


Lyckan är gjord!

dsc00280 (MMS)

Lyckan är gjord!


Näring och hästmassage!


Har du någonsin masserat en häst?

Igår hade vi vår första dag av teoriveckan på ridskolan.
Vi började med näringslära för ryttaren. Så nu ska jag bara lära mig hur jag kan sluta med mjöl, å då större delen av mitt intag är mjöl så blir det lite intressant. Om inte det så jobbigt! Jag älskar bröd i alla dess former! Godis behöver jag inte så mycket, det tar jag kanske ingen genom att jag gärna dricker läsk :P

Sedan kom det riktigt trevliga med kvällen - Hästmassage!
Först fick vi se en genomgång å hon hade valt min söta lilla Polly som visningsobjekt. Dock försökte hon med att börja massagen på Nisse...å han var inte lika förtjust över uppmärksamheten. Så det blev Polly igen efter en kort stund. Hon tyckte det var så mysigt så hon var tvungen å gosa tillbaka å jag var närmast. Sedan fick vi pröva på själva. Jag gjorde på Brolle tillsammans med en annan tjej och först var han väldigt tveksam. Han är inte så förtjust i att man håller på vid hans huvud. Men efter lite lugn övertalning så gick det riktigt bra och han älskade det! Han stog å klia tillbaka å slicka som sjuttsingen! Så detta ska jag göra flera gånger för hästarna blev så lugna å älskade uppmärksamheten!
Så vill du ha mer kontakt med din häst massera den :D


Jobb jadu..

Jag tror jag agerar fel när det gäller jobb. Alltid när jag avslutat en intervju eller ett samtal så tänker jag på hur saker kan ha uppfattats fel eller jag sagt fel saker. Jag är inte den bästa under intervjuprocessen men när jag väl börjat jobba så brukar jag vara väldigt uppskattad. Det är nästan som att man vill provjobba istället för gå på arbetsintervju :P
Sen har vi situationen runt det. När jag får gå på intervju eller får ett samtal så blir jag så otroligt lycklig! Så berättar jag för de runt mig..men det verkar inte bra. Det är nästan som att det går dåligt när jag berättar. Dum som jag varit har jag berättat om mitt senaste..men jag ska nog sluta med det. För jag får inte höra något mer, eller jag får ett negativt svar. Ska nog börja hålla tyst om de alternativ som finns, lite som man gör med uppkörning. Du ska aldrig berätta när man har uppkörning. Dock så gjorde jag det och jag klarade uppkörningen..så de har ju inte gett mig kalla fötter inför att berätta. Men detta gör det. Nu önska jag bara att telefonen kunde ringa så man visste. Har man inte ringt innan ett i morgon så ringer jag. Kanske förklarar det jag tror kunde missförstått samt säga hur mycket jag verkligen skulle vilja ha jobbet. Det skulle vara så perfekt!
Naj nu ska jag göra ett trevligt inlägg om gårdagskvällen i stället :P

Älskade goa Nelly

Igår var det ridning, för att få rykta igenom Polly och umgås med henne i lugn och ro så kom jag lite tidigare än vanligt. Andreas fick också sluta tidigare så vi hade redan hunnit äta. När jag kommer dit var hon på lektion så gick runt lite, kollade början av en lektion. Å så träffade jag tjejen som brukar besluta vilka hästar vi får använda å som ofta är på stallet. Då tar hon mig lite avsides och säger, visst har du skött Nelly lite å så. Jag hade redan registrerat att Nelly inte var på sin vanliga plats och inte hittat henne i resten av stallet. Å jag sa ja, jag vet ju att det finns en som skött henne men jag har varit lite med henne å så. Då berättar hon att de varit tvungna att avliva Nelly tidigare den dagen. Hon hade fått ett allvarligt fall av kolik som inte gick att ordna. Så snabbt hade chefen tagit beslutet. Å det var så hemskt :'( Grät endel för henne. Hon var en helt underbar go tjej som bara ville bli omtyckt! Gav man henne lite kärlek så blev hon överlycklig. Goa goa tjejen! Hade drömmar om att få ta hand om henne i framtiden!


Tjejen fortsätter å vi sörjer lite tillsammans, men så säger hon att det hände något bra idag med. Å så fick jag följa med henne till ett av de mindre husen. Då visar det sej att stallkatten Kattarina har fött sina kattungar :D Kattarina är helt svart å det blev även hennes kattungar. En av dem skulle få heta Nelly till ära av denna underbara goa häst som förgyllde liv från 1995-03-05 till 2010-04-30!

Dagar till Andreas födelsedag
RSS 2.0