SJUK = Stackars mig!

Jag är sjuk, å det e inte kul, ont i halsen, varm och ingen energi. Sen har jag blivit otroligt rastlös så glömmer jag bort att jag inte har energi, gör lite saker och blir sen helt slut! Men jag håller mig iaf hemma så ingen annan behöver dras med mig. Förutom Andreas men det är hans fel att jag är sjuk!
Så vad har jag gjort idag då..sovit dåligt, vaknat, mailat, jobbat lite hemifrån genom att intruera en kille på jobbet hur man gör fakturor. Å nu har jag faktiskt unnat mig en liten bulle.

I morgon måste jag dock vara frisk, jag ska på horseshow med Jessica..det är bokat och klart och jag bara måååste gå. Fan va jag längtat efter det. Någon middag med Karin blir det ju då inte idag å det tycker jag är så tråkigt :( Verkligen sett framemot det med. Sen till helgen skulle det bli firande för Andreas morfars fru på lördagen å vi får se hur jag mår då å min bror ska firas på söndagen. Som sagt vi får se hur frisk jag känner mig då.

Nu funderar jag på att lägga mig i soffan och kolla på Twillight som faktiskt är en riktigt bra film :D Längtar tills jag kan se New moon då den sägs vara riktigt bra den med!

Funderat på en sak, jo jag vet att det är första advent på söndag, men då allt mitt julpyssel är packat så har jag inte sån stor möjlghet att ordna med det. Men måste alla pynta så tidigt? Min granne som jag ser från mitt köksfönster har haft julstakar i sitt fönster i flera veckor nu! Flera andra grannar har jag nu efter hand också sett ha satt upp. Jag förstår att julhandeln vill suga så mycket pengar ut människor som möjligt men seriöst! Inte behöver vi konsumenter också gå före i tiden? Snart kanske vi kommer börja fira julafton 24 november i stället för december...inte omöjligt. Ne nu ska jag ta en treo å se på film för nu blev jag ju nästan upprörd å då gör det ont i huvudet :P


Maraboouuu

Jag ser att de bytt skylt på bussstationen ovanför mitt jobb, känner att jag är väldigt produktiv när jag märker en sådan sak då jag vet att det var en annan skylt igår :)

Idag mår jag inte bra, riktigt ont i halsen, trött, ont i lungorna, hostar samt börjar snuva. Lika bra att göra klart faktureringen kanske så man inte behöver oroa sig för den om det blir värre vilket det verkar göra :(

Kan bli så att min och Karins efterlängtade middag inte blir av då, blir jag värre så vill jag verkligen inte göra henne sjuk!!! Hon behöver alla krafter som finns för det mirakel hon snart kommer att utföra :D Det är många som väntar på den lilla bebisen :D

Igår såg jag och sambon " I'll spit on your grave" Å den var fantastisk!!! Helt underbar film men underbar hämnd :D
Andreas undrar alltid om jag verkligen ska se sådana filmer när vi är mitt i en hämnd scen. Kanske är det för att mina ögon lyser och jag får så många bra tips om jag någonsin skulle stöta på en våldtäcktsman eller de som gör illa barn och djur :D
Lägger in en länk för er att kolla filmen på :D


Ajsingen bajsingen

Ja jag har varit extremt dålig på att blogga på senaste. Har bara inte hunnit med och tänkt på det. Fastän jag kollar bloggar varje dag så kom jag mig inte för att skriva själv.
okey vad händer i mitt liv. Jag har inte riktigt kunnat hålla det jag hoppades på, som sagt det har varit mycket. Men jag har lyckats hålla mig borta från Coca cola :D Jag har inte druckit någon läsk på dagar som inte är fredag eller lördag :D
Känner mig faktiskt lite stolt. Flytten är planerad till den 11 dec, de nya ägarna flyttar in den 19 dec å då åker vi upp en stund till dalarna för att komma ner julafton och juldagen sen blir det väl dalarna igen tills nyår å sen blir det malmö för hela slanten. Något mer roligt är att jag har ringt på ett jobb på ett Coop Konsum nere i Malmö och han verkade väldigt intresserad! Fy va roligt om man fick det jobbet. Det är 36 timmar i veckan så då får man en fin ekonomi. Sen har jag ju lämnat ett intresse hos malmö ridskola, men jag vet inte hur det kommer gå. Då jag förhoppningsvis ska ha ett jobb så kan jag ju inte rida vilken tid som helst. Men det ska nog lösa sig. Ridning är något jag verkligen vill så då får man bita i. I helgen ska jag och min mor vara barnvakt åt min brors två ungar, så vi får se hur det går. Det som jag mest undrar över är när min bror behagar komma hem. De lovar ofta guld och gröna skogar men brukar inte bli så.



Jag har blivit lite jeans fixerad just nu, skulle verkligen vilja ha en kropp som är som gjuten i ett par jeans!
Jag har ett par stycken hemma, min stora som jag nästan alltid kunnat ha bara att de sitter mer eller mindre bra. Sen har jag ett par som jag kan ha när jag går ner lite och sen har jag resten som jag skulle vilja ha :P Å jag har beslutat mig att jag ska pröva några av dem ida se hur de sitter. Mitt största problem när det gäller jeans och byxor, tro det eller ej, är oftast inte midjan utan vaderna!!! Å dessa kan jag tyvärr inte göra mycket med!  Aja nu ska jag väl jobba lite (=kolla familjeliv och facebook) å längta tills jag ska sluta. I dag ska jag sluta senast kvart i fyra och hämta min mamma på hennes jobb sen blir det stuvade makaroner och falukorv hos mormor..muummmsss :D


JAG SER DET SNÖAR!!!

Å det fastnar på marken!!! Den enda fasa jag kom på är att om det fortsätter som detta å blir vår första riktigt snöiga dag kommer det bli ett helvete när man ska hem :P Fast jag vill ha snö..fram med mer snö!



Ikväll blir det trevlig middag med Andreas familj. Fast innan ska vi hämta min present :D längtar något otroligt! Å i morron blir det MONSTER JAAAAM!!!! En asrolig show som jag tror det är 3 året jag ser den! Går alltid med min käre lillebror och ser den! Nej nu ska jag kolla lite forum och snön.

Där regnbågen slutar



Är en helt fantastisk bok som jag håller på å fördjupar mig i. Kan knappt släppa den ifrån mig! Men ibland behöver man lite avkoppling för hjärnan.

Igår var jag till stallet med Jessica. Tog hand om sötaste lilla Leia som är lite väl finurlig av sig. Hon "skrattade" åt mig igår men jag puttrade tillbaka :P Det ska bli så otroligt roligt att börja rida ordentligt och lära mig så att jag senare kan känna trygghet och göra det själv.

Genom min kära vän Karin så har jag lärt känna Jonna. Å Jonna hon fick sin sötis bebis för några dagar sen. Gud bebisar är så otroligt söta och mysiga! Långt in i framtiden vill jag också ha en sån liten sötis. Men det kommer när det ska komma :D

Det har inte blivit mycket gång denna vecka då jag helt enkelt inte orkat eller kännt mig för det. Men jag har hållit mig ifrån läsk. Å det känns som en liten triumf :D Bara man gör nått. Å jag har haft lyckan att få mat hemma hos min mormor två dagar nu, tredje dagen blir idag. Min mormor är verkligen underbar. Hon har alltid funnits där och hjälpt med allt hon kan. När man har match klockan 8 på morronen långt långt bort har hon gått upp och kört en. När man mått dåligt har hon tagit hand om en. Ne vart vore man utan sin mormor. Första kvällen vi fick mat så sa hon att det inte skulle bli en vana. Men jag tror hon tycker om att vi är där och äter, ger sällskap. Å det är inte mycket som går upp mot mormors mat! Ne idag kommer det bli fläskpannkaka :D
Å Andreas kan ju verkligen känna sig som endel i familjen nu. Det ringde när vi åt igår å då säger mormor att hon sitter och äter med barnbarnen. Notera att det bara var jag, Andreas och mormor där. Så det kändes kul.
Ne nu ska jag göra något annat...

Onsdag..veckan fortsätter

Igår skrev vi pappren!!! Lägenheten är på väg att bli såld! Fan va skönt det känns! Å på tisdag nästa vecka händer det som jag har lite ont i magen inför men vad kan de göra liksom. Sen blir det flyttning en vecka tidigare än räknat. Men det ska bli kul och spännande. På grund av ändrade omständigheter har jag flyttat till min mormors parkering. Så rutinen till och från jobbet har ändrats i den form att Andreas får köra mig till örby där jag hämtar bilen å sen åker och hämtar mamma för att sen köra henne till hennes jobb och därefter köra till mitt. Dock kommer jag fortfarande för tidigt till jobbet. Men det betyder ju att man får gå tidigare å det är härligt. Som sagt..tisdag nästa vecka :D Ne nu ska jag väl se lite produktiv :D skrives!

En lista på aktioner för att nå målet en hälsosam och önskvärd livsstil

  • Motionera: Planen ligger på motion varje dag, förutom vilodag var 7 dag ungefär. Mån, ons, fre och sön blir det promenad (lättare motion). På tis, tor och lör blir det mer ansträngd motion. Nu innebär motion ut och gå/försök till jogg. Kan utbytas mot annan motion så som simning, pass, ridning osv.
  • Totalt förbud för cola, cola light, cola zero, pepsi och pepsi max av den anledningen att jag har ett beroende av detta.
  • Mjölk eller vatten som dryck sön-tors. fre och lör valfritt
  • Havregrynsgröt till frukost mån-fre
  • Mer frukt och grönt
  • Ha det städat kring mig
  • Mindre tv tid

Nu håller vi tummarna. Å Jessica glöm inte ingen chips nu :P


Present till min kära älskling



Hittade denna för ett tag sen men inte köpt den förns nu. Nu kan du dregla lite tills du kommer hem och har ätit middag Andreas ;)


Försök..

Mitt huvud sätter stopp för min bloggning..måste åka å köpa något mot huvudvärken. Sovit dåligt så är troligtvis därför. Ser fram emot en riktigt lugn och fin helg!

Träningen har börjat och fortsätter

Logo


Idag bränner man halmgubbar i england


FÖR IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG :D




IDAG BLIR JAG, HELLE, 24 ÅR!!!!!!!!!!!! WEEEEEEEEEEEE


Igår

Skrev ett inlägg igår, sen sket sig blogg.se så då sket jag i den!

Nästa Halloween



Dessa är några av alternativen man ska fundera på till nästa år om man blivit normalviktig :D

Mörkt och trist

Det är så det ser ut när jag tittar ut genom fönstret här på jobbet. I morse var verkligen en grå morgon, fick tankar man bara ska slänga ur huvudet och är trött. Sen oroar jag mig, jag hatar det men jag kan inte låta bli. Man tänker att om de och de händer va sjutton gör jag då? Men Andreas verkar ha en grund tro att allt kommer ordna sig, så jag får lita på honom. Han verkar iaf mer säker på sin sak än jag på min :P Ne vad skulle jag göra utan honom? Troligen hade jag inte ens varit i närheten av det jag är idag. Jag är väldigt tacksam!

Igår vart det lite fullt upp efter man åkt från jobbet å det var skönt, först hem och byta om, lämna nyckel hos Mikaela å sen hämta Jessica i centrum för min vanliga gångtur, hur skulle jag klara mig utan mina gångturer? Det är endast då jag riktigt får andas och koppla av. Sen lämna jag av henne för att komma hem till middagen..duktige älsklingen hade gjort makaronilåda men jag orkade inte så mycket :( Min mage har börjat säga stopp, satt nyss och fick tvinga i mig havregrynsgröten. Sen drog vi över till Nippa och Sara där Sara hade varit duktig och gjort paj :D väldigt smaskig. De är roliga att umgås med :D

Ne nu ska väl denna dag få gå den med..skriver antingen ikväll eller i morron..vi får se när jag orkar och har tid...


ÄCKLIGA ÄCKLIGA MÅNDAG



Just nu vill jag bara sova, jag vill inte va här. Sambon kom med ett fantastiskt förslag i morse..vi sjukskriver oss och somnar om! Men nej, man var tvungen å vara duktig och gå upp ändå. Så nu sitter man här med huvudvärk och är jättetrött! Det blev en relatift mobilfri helg vilket var ganska skönt. Det var trevligt i lrödags..eler et började trevligt..men slutade lite tråkigt med att polisen kom. Men vi gjorde en underbart fin pumpa jag och andreas :D det var en dubbelpumpa så den fick två ansikten, en dum och en elak :D hahah
Igår blev det ganska lång sovmorron sen vart det ut och gå igen. Fan va jag älskar att gå ut och gå i alby! Fast idag får vi se hur det blir, som sagt rejäl huvudvärk pga trötthet nu bådar inte gott för eftermiddagen. Sen drog jag och Jessica till stallet och träffade goa Leia! Hon var otroligt fin! Henne kommer jag få känna lite närmre. Så jag undrar hur bilen luktade i morse när Andreas skulle åka till jobbet :P stackarn kanske satt i hästångor :P hahah

På torsdag fyller jag år :D å det ska bli riktigt kul tror jag, hoppas jag får det jag önskat! Jag vet itne varför men jag älskar att fylla år, tycker verkligen om det. Tycker om att bli äldre och vara ett år "rikare".

Nej nu ska jag försöka jobba lite...så jag får något gjort :P


Dagar till Andreas födelsedag
RSS 2.0